vrijdag 17 juni 2016

25 juni Hoftuin Zomerfeest

Beste ouders,

Op zaterdag 25 juni doet Jammen XS mee aan het Hoftuin Zomerfeest, ook wel het vriendelijkste festival van Amsterdam genoemd. Het is een feest met een goed doel: de organisatoren willen laten zien dat Amsterdammers iets voor elkaar kunnen betekenen. Bewoners van de binnenstad mengen met vluchtelingen en daklozen. Proef sociaal bier, luister naar het daklozenkoor en zet je in voor mensen in de stad. Het feest vindt plaats in de tuin achter de Hermitage en duurt van 16.00 tot 24.00 uur.

Van 16.30 tot 17.30 zijn de kinderen aan de beurt om muziek te maken. We beginnen met een optreden van een kinderband met oud-leden van Jammen XS.Daarna is er een openbare jamsessie waar alle groepen van Jammen XS aan mee kunnen doen, maar ook andere kinderen mogen meespelen. Een perfecte gelegenheid om broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes te laten kennis maken met onze manier van werken.

Het zou erg leuk zijn als veel kinderen komen meedoen! Laten jullie het ons even weten, als jullie van de partij zijn? Voor tickets, zie https://www.facebook.com/events/252398611760818/

Hartelijke groet, Christie en Dominique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten